No Photos
Duży dom dla pracowników, Kijewo, zgoda na 30 osób
Zwierzyniecka, 70-794 Szczecin, Poland
Bed
Bath
327  m

Duży dom dla pracowników, Kijewo, zgoda na 30 osób

apartment for rent
Listed: 02/25/24

Zwierzyniecka, 70-794 Szczecin, Poland

6 Bed
1 Bath
327 Sq M
Save
Monthly Price
PLN 10,067 *
*EUR 2,321 Original Price
*EUR 2,321 Original Price

About This Apartment

Some info is shown in its original language. Translate
Do wynajęcia wolno stojący dom jednorodzinny wybudowany w 1993 roku. Dom nadaje się na zakwaterowanie pracowników (do 30 osób) - jest zgoda właściciela na wynajem dla firm. Duża kuchnia z jadalnią oraz 3 łazienki !!! Dom położony na działce 560 m2. Powierzchnia użytkowa domu 285 m2. Na parterze znajdują się dwa duże pokoje (40/35 m2): salon oraz pokój gościnny – pokoje te są przedzielone podwójnymi przeszklonymi drzwiami, na podłodze parkiet ( z salonu wyjście na duży taras), duża kuchnia (15 m2), łazienka z WC oraz wiatrołap i schody na piętra. Kuchnia wyposażona w kuchenkę elektryczną z piekarnikiem, zlewozmywak, meble kuchenne w zabudowie, miejsce na duży stół jadalniany na podłodze parkiet, a ścianie fartuch z kafli. Na piętrze są dwa bardzo …  Full description

Protect Yourself From Rental Scams

While we strive to provide accurate and timely information, it's essential to remain vigilant and do your due diligence when considering rental properties. Make sure to follow expert tips to reduce the risk of fraud when renting a new apartment.

Custom Offers

Custom Offers

You can negotiate the price for this apartment on Zwierzyniecka, Szczecin.
eSign lease online

eSign Lease

Save time and paper. Sign your lease online and get ready to move to a apartment in Kijewo.

Kijewo Rent Trends

Median rent prices for apartments

2 bed
Show as List Show as Graph
On average, the price of 2 bed apartments for rent in/near Kijewo, Szczecin, Poland in April in 2024, stayed relatively flat at PLN 2,242.
Median rent trends for properties in Kijewo, Szczecin, Poland as of April 2024.
Be informed and make custom offers based on median rent prices. However, keep in mind that the price may vary depending on the size and amenities of the apartments for rent.